PIIRROKSET.

Tähän saagaan liittyvät kuvat löytyvät koottuna täältä!

 

COPYRIGHT.

Tausta The Inspiration Gallery.
Yläkuvan olen piirtänyt itse.
Hahmot, tarinat, juonenkäänteet  Nami, kopioijat ristiinnaulitaan.
Maailma Ⓒ Tätikerhon tädit, tarkemmat tiedot itse sivustolta.

 

YLLÄPITO.

SHINKU: Nami on päällepäin iloinen ja positiivinen, mutta oikeasti ihmiskunnan typeryys ärsyttää häntä hyvin paljon. Nami saa iloa asioiden keräämisestä, mutta sentään tämä tapa ole vielä mennyt liiallisuuksiin... Nami viihtyy baareissa ja juttelee mielellään ihmisten kanssa, mutta hän usein suututtaa randomit terävillä mielipiteillään ja hyvillä argumenteilla. Tämä sama nähdään joskus netissäkin. Nami kertoo usein hienoja tarinoita syntymäkaupungistaan, eivätkä nämä tarinat anna hirveän hyvää kuvaa kyseisestä paikasta.

CHAO: Nami on itseasiassa aika namu – tai ainakin hän pitää makeista asioista. Namilla on toisinaan vetää överiksi (ks. Sylveon-pehmolelujen ja pokémonkorttien keräileminen), mutta pelottavasta vaikutelmastaan huolimatta hän on pohjimmiltaan hyväntekijä. Hän nimittäin ei säästele sanoja tai Minorin raheja. Kokonaisuudessaan välttämätön runko mille tahansa keskustelulle, mutta tarvitsee lisäosia toimiakseen moitteettomasti.

Story : 10
Art : 8
Character : 9
Character development: 11,5
Enjoyment : 10
Overall : 10

JA ITSE: Namit ovat eräiden valtion virastojen toimistoissa sekä aasialaisissa buffetravintoloissa esiintyvä haitallinen lajike. Nameja on yritetty kitkeä pois monilla tuhokampanjoilla, mutta jostain tuntemattomasta syystä ne palaavat aina takaisin elinsijoilleen. Namit käyttävät vapaa-aikansa katsomalla huonoa animea sekä jauhamalla silkkaa paskaa. Lajille on tyypillistä mennä liiallisuuksiin keräilyn kanssa, esimerkiksi tällä kyseisellä yksilöllä on 11 erilaista Sylveon-pehmolelua, kasa muita pokémonpehmoja ja neljä isoa kansiollista TCG-kortteja. Rahaa palaa.

 

TÄTIKERHO?

Auroran kuoleman jälkeen perustettu projekti niille Auroran vakkareille, jotka haluavat vielä kirjoittaa yhdessä pokémontarinoita. Tätikerhosta löydät tietoa enemmän itse sivustolta eli täältä. Voitte syyttää allekirjoittanutta Tätikerhon olemassaolosta, jos jollakin on jotakin naristavaa. :3

 

MIUN TARINA.

Tarina perustuu vuonna 2014 aloitettuun (ja melkein heti kuolleeseen) Pinkish Dreamin tarinaan ja hatarammin muutamaan muuhun vanhaan tarinaani. Olen niin monta kertaa halunnut kirjoittaa kunnollisen saagan päähenkilönäni pikkutyttö, ja tällä kertaa aion onnistua!

Tarina sisältää kaikkea sopimatonta materiaalia, eli mikäli olet herkkä, lapsi tai triggeröityvää sorttia, niin omalla vastuulla sitten.